Mesto gde porodica uživa

Igraonica

Taraland je najveća, najsadržajnija, a ujedno i najzabavnija dečija igraonica u Kragujevcu koja na površini od preko 500 kvadrata kombinuje najbolje sadržaje u više zona, za decu različitog uzrasta.

Deca do

2 godine

Za decu do 2 godine starosti, postoji zaseban deo igraonice tzv. Toddler area (obezbeđena i ograđena od ostatka igraonice i veće dece). Sadržaj dela za najmlađe prilagođen je njihovom uzrastu i njihovim motoričkim sposobnostima kao i nesmetanom boravku i kretanju mališana bez roditeljskog nadzora. Tu su i bazen sa lopticama, soft prepreke i tobogan prilagođen njima kao i velike soft kocke.

Deca do

7 godina

U prvom delu, za decu uzrasta do 7 godina, deca će moći da uživaju u tzv. softplay zoni gde će naći apsolutno sve za sate bezbrižne igre ali i za razvoj intelektualnih i motoričkih sposobnosti. Mnoštvo raznih zabavnih i edukativnih sadržaja, lavirinata, prolaza, penjalica, tobogana i interaktivnih poligona. Softplay igraonicu odlikuje vrhunska ergonomija posebno prilagođena dečijem uzrastu i besprekorna funkcionalnost i sigurnost po svim evropskim standardima.

Deci će na raspolaganju biti i interaktivni zid za penjanje visine 4 metra, spiralni zatvoreni i slide tobogani, trampolina, interaktivni klavir, vrteška sa konjićima, tunel od elastičnih traka, magnetne mekane kocke (edukativna igra za učenje boja, razvoj precizne motorike, razvoj koncetracije i pažnje kod mališana).

Deca preko

7 godina

Što se tiče dela igraonice koji je namenjen deci uzrasta preko 7 godina, tu se može naći apsolutno sve – od flipera, PS 5 sa VR2 , Xbox serije X sa kinect kamerom (simulacija plesa , skijanja, tenisa, boksa sa projekcijom na ekranu od 43 inča), veliki izbor arkadnih igara (street basketball, sheet metal case boxin, double kicker), električni gol (prikaz na monitoru broja poena svakog igrača), simulatori vožnje (XBOX konzole, gaming zakrivljen monitor, simulacija vožnje sa vibrirajućim volanom, papučicom za gas i kočnicu, kvačilom i menjačem).

Najveća Laser tag

Arena

Tu je i najveća Laser tag arena za koju je obezbeđen fantastično osmišljen prostor posebno opremljen da igru učini što zanimljivijom i uzbudljivijom. Laser tag je apsolutno bezbedan za igranje i nikako ne može naštetiti vašem detetu jer puške ne ispaljuju kuglice i projektile vec infracrvene zrake niske frekvencije. Laser tag podstiče decu na aktivnost, timski rad i upotrebu mašte. Sjajan provod i zabava vaše dece uz laser tag arenu je zagarantovna!

Pored laser tag arene, tu su i kabina sa novcem kao i stoni fudbal i te aktivnosti su uglavnom rezervisane za dečake.

 

Kutak za

devojčice

Sa druge strane, zaista smo se potrudili i da devojčice dobiju svoj kutak. One će jedino kod nas moći da uživaju u potpuno opremljenom Beauty salonu za devojcice (dimenzije salona su kao za mame, sadržaj salona: perike, kose za nadogradnju, pribor za friziranje, pribor za kikice u raznim bojama itd).
Mlade dame vole i fotografisanje tako da smo pripremili i fantastičan Barbie box za fotografisanje kao i Shinny wall sa ljuljaškom.

Na raspolaganju Vam je i usluga čuvanja dece na sat (dok vi završite svoje obaveze ili se uz kaficu opuštate u igraonici dok vaše dete uživa sa vršnjacima) kao i radionice za decu edukativnog i kreativnog sadržaja.

Uz sve ovo, osnova naše ponude jeste naš kolektiv, koji odlikuje stručnost i obučenost za rad sa decom, kreativnost i odgovornost kako biste u svakom trenutku znali da su Vaša deca bezbedna i sigurna u rukama naših vaspitača.