Mesto gde porodica uživa

O nama

Dobrodošli u najveću, najsadržajniju i najzabavniju igraonicu u Kragujevcu, “Taraland” u ulici Kralja Milana, preko puta Zatvorenih bazena.

Osnovna misija igraonice i rođendaonice “Taraland” jeste da za naše mališane stvori idealan prostor za igru i druženje. Svaki detalj i sadržaj u igraonici je pažljivo osmišljen kako bi se omogućilo da se deca igraju i zabavljaju na najbezbedniji mogući način.

Za decu do 2 godine starosti, postoji zaseban deo igraonice tzv. Toddler area (obezbeđena i ograđena od ostatka igraonice i veće dece). Sadržaj dela za najmlađe prilagođen je njihovom uzrastu i njihovim motoričkim sposobnostima kao i nesmetanom boravku i kretanju mališana bez roditeljkog nadzora. Tu su i bazen sa lopticama, soft prepreke i tobogan prilagođen njima kao i velike soft kocke.

U prvom delu, za decu uzrasta do 7 godina, deca će moći da uživaju u tzv. softplay zoni gde će naći apsolutno sve za sate bezbrižne igre ali i za razvoj intelektualnih i motoričkih sposobnosti. Mnoštvo raznih zabavnih i edukativnih sadržaja, lavirinata, prolaza, penjalica, tobogana i interaktivnih poligona. Softplay igraonicu odlikuje vrhunska ergonomija posebno prilagođena dečijem uzrastu i besprekorna funkcionalnost i sigurnost po svim evropskim standardima.

Deci će na raspolaganju biti i interaktivni zid za penjanje visine 4 metra, spiralni zatvoreni i slide tobogani, trampolina, interaktivni klavir, vrteška sa konjićima, tunel od elastičnih traka, magnetne mekane kocke (edukativna igra za učenje boja, razvoj precizne motorike, razvoj koncetracije i pažnje kod mališana).

Što se tiče dela igraonice koji je namenjen deci uzrasta preko 7 godina, tu se može naći apsolutno sve – od flipera, PS 5 sa VR2 , Xbox serije X sa kinect kamerom (simulacija plesa , skijanja, tenisa, boksa sa projekcijom na ekranu od 43 inča), veliki izbor arkadnih igara (street basketball, sheet metal case boxin, double kicker), električni gol (prikaz na monitoru broja poena svakog igrača), simulatori vožnje (XBOX konzole, gaming zakrivljen monitor, simulacija vožnje sa vibrirajućim volanom, papučicom za gas i kočnicu, kvačilom i menjačem).

Tu je i najveća Laser tag arena za koju je obezbeđen fantastično osmišljen prostor posebno opremljen da igru učini što zanimljivijom i uzbudljivijom. Laser tag je apsolutno bezbedan za igranje i nikako ne može naštetiti vašem detetu jer puške ne ispaljuju kuglice i projektile vec infracrvene zrake niske frekvencije. Laser tag podstiče decu na aktivnost, timski rad i upotrebu mašte. Sjajan provod i zabava vaše dece uz laser tag arenu je zagarantovna!

Pored laser tag arene, tu su i kabina sa novcem kao i stoni fudbal i te aktivnosti su uglavnom rezervisane za dečake.

Sa druge strane, zaista smo se potrudili i da devojčice dobiju svoj kutak. One će jedino kod nas moći da uživaju u potpuno opremljenom Beauty salonu za devojcice (dimenzije salona su kao za mame, sadržaj salona: perike, kose za nadogradnju, pribor za friziranje, pribor za kikice u raznim bojama itd). Mlade dame vole i fotografisanje tako da smo pripremili i fantastičan Barbie box za fotografisanje kao i Shinny wall sa ljuljaškom.

Ono što je novina u našem poslu, jeste All inclusive koncept koji podrazumeva našu kompletnu organizaciju rođendana (hrana i piće za roditelje, konobari, dekoracija, fotografisanje, torta…) ! Vaše je samo da dođete, sve ostalo je naša briga!

Na raspolaganju će Vam biti i usluga čuvanja dece na sat (dok vi završite svoje obaveze ili se uz kaficu možete opustiti u delu igraonice za odrasle, dok vaše dete uživa sa vršnjacima) kao i radionice za decu edukativnog i kreativnog sadržaja.

Uz sve ovo, osnova naše ponude jeste naš kolektiv, koji odlikuje stručnost i obučenost za rad sa decom, kreativnost i odgovornost kako biste u svakom trenutku znali da su Vaša deca bezbedna i sigurna u rukama naših vaspitača.

Igraonica Taraland se nalazi u ulici Kralja Milana IV broj 19 v, preko puta Zatvorenog bazena a broj telefona za sve informacije je +381604294291.